Webbdesign | Kommunikation före dekoration

När det gäller webbutveckling står Techme för fyra grundpelare vi önskar förklara nedan; kundkommunikation, prestanda, funktionalitet och elegant design.

Kundkommunikationen är i vår åsikt den viktigaste anledningen till att man som kund bör uppsöka en erfaren webbyrå. Vi anser att det är viktigt att hitta en webbyrå som engagerar sig i er marknad, och förstår den. Techme ser en ära i att bedriva affärsinriktad webbdesign. Med det menar vi att prioritera kommunikation över dekoration, alltså, förmedla ett konkret budskap till era kunder med internet som kommunikationskanal.


Utvecklingsplattform

Ruby on Rails, Joomla, Wordpress. Skippa trendorden och slå en signal, så gör vi det värt er tid.

Kreativa lösningar

Låt våra webbdesigners hjälpa er företagssida att sticka ut i er bransch; utan att tumma på professionalismen.

En levande kommunikation

Vårt samarbete tar inte slut när sidan lanseras. Vi finns tillgängliga för framtida önskemål.

Prestanda är en viktig del av tidigare nämnt mantra. Genom att erbjuda en snabb och prestandaoptimerad hemsida där informationen presenteras utan uppehåll förmedlar ni kunden en känsla av tillförlit. Kombinera sedan detta med en genomtänkt och lättförståelig användarupplevelse, som fungerar över alla plattformer - datorer, laptops, telefoner och surfplattor som iPad.


Att krydda sin hemsida med genomtänkt funktionalitet som hjälper användaren att uppfatta budskapet snabbare är alltid en bra känsla. Vi känner till de tekniska möjligheterna och demonstrerar gärna hur de kan förändra er hemsida.


När det kommer till design anser vi att mindre är mer. Vi älskar stilrena, moderna och eleganta hemsidor. En sida som osar av professionalitet och service mindedness.