Karriär | Att jobba med Techme

Vi befinner oss i en bransch som konstant förändras vilket ständigt skapar nya förutsättningar. Därför måste Techme tillsammans med sina medarbetare kunna ställa om för möta nya krav och önskemål från våra kunder.


Skicka in CV

Maila ett personligt brev samt meritförteckning till career@techme.se.

Är du webbdesigner?

Just nu letar vi efter en webbdesigner.

Vi letar efter öppensinnade datornördar med ett genuint intresse för elektronik och datateknik - så väl akademiskt, karriärmässigt som ett personligt intresse.

Du uppskattar en meritokratisk arbetsplats, där upplevelser, färdigheter och värderingar avgör hur du ser på människor. Oavsett kulturell bakgrund, så inser du att det finns något positivt att hämta ifrån alla, och att framgång måste nås tillsammans.


Vi ser att du har en osläckbar kunskapstörst, som ivrigt ser fram emot nya utmaningar. Du är anpassningsbar i en föränderlig omgivning, och löser metodiskt det problem som ligger framför dig. Ditt arbete utförs omsorgsfullt och serviceinriktat. Som medarbetare på Techme är du del av en skara positiva män och kvinnor, som gärna delar med sig av sin kunskap. Du har goda möjligheter att avancera och prova på nya arbetsuppgifter, i en dynamisk arbetsmiljö.