Om oss | Det här är Techme

IT är skapat för att underlätta och möjliggöra oändligt många ändamål, tänk bara hur det vore att gå tillbaks till att göra all bokföring för hand! Men på grund av dess vida bredd och höga utvecklingshastighet kan det vara svårt att förstå och sätta sig in i. Vi vill erbjuda er en tekniker som suddar ut dessa gränser, och låter er använda produkter på ett sätt så att ni får mer tid till att uppfylla er egen vision.


Personlig support

Trygghet genom ett välbekant ansikte

Genuint IT-intresse

Breda kunskaper leder till vårt breda utbud.

Bygger för framtiden

Proaktiva och skalbara lösningar

När vi säger erbjuda er en tekniker, så menar vi verkligen en (1) tekniker. Inget företag är enligt vår åsikt för stort eller för litet för att förtjäna den respekt att bemötas av samma ansikte vid varje besök. Våra kollegor har vid sidan om alla även ett genuint hobbyintresse för elektronik och datateknik. Det vackra i detta är att vi ligger i framkanten av teknologin, i kombination med att ha ett gott öga för vad också som passar en affärsdriven verksamhet. Vi kan därför erbjuda inte bara en lösning, utan faktiskt den lösning som är väl anpassad till er verksamhet.


Genom att tillsammans forma er verksamhets teknologiska utveckling, ser vi till att förebygga problem. Vår expertis vägleder er också att forma en skalbar IT-miljö, med utsikt för era framtidsplaner. Men framförallt, så är det viktigt för oss att vi låter er ta del av denna värld på ett sätt så att ni i lugn och ro kan fokusera på ert arbete.