Nätverkslösningar | Pålitlig kommunikation

Idag växer kraven på datornätverk allt mer eftersom telefoner och surfplattor också ska få plats på kontoret. Datornätverk och telekommunikation är en av grundpelarna i verksamheten; det är vår kunskap inom detta område som först etablerade oss på marknaden. Samtliga tekniker besitter en internationellt erkänd nivå genom certifieringar hos de ledande nätverksleverantörerna. Det betyder inte att vi glömt hur man erbjuder en lösning av den prisklass som stämmer överens med ert behov.


Netgear, Mikrotik, Cisco..

En bred blandning av tillgängliga produkter och kunniga tekniker bäddar för en hållbar lösning.

Beprövade produkter

Vår mångåriga erfarenhet av nätverksprodukter ger en stabil och pålitlig nätverksmiljö.

Genom ett stort intresse och konstant bevakning av den teknologiska utvecklingen kan vi föreslå osedvanligt dynamiska lösningar. Det innebär en god uppfattning för er som företag om era framtidsmöjligheter tillsammans med de lösningar vi presenterar.


För en övervägande majoritet av företag är det idag kritiskt att kunna komma åt mail dygnet runt. När ert nätverk inte fungerar, fungerar inte er verksamhet. Det innebär inte bara frustration, utan också sämre lönsamhet.
Vi erbjuder såväl installation från grund, som underhåll och expandering av existerande nätverksmiljöer. Allt arbete följer en standardiserad dokumentationsprocess för att underlätta kommunikation mellan involverade parter.